MAGIC GALLERIA VAIKUTELMAISTA
Puu Mosaiikki
 

Luonto on ainoa kirja, jonka jokainen lehti on sisällöltään rikas.

/Johann Wolfgang von Goethe/

Mosaiikkimme ovat luontoaiheiden innostamia. Niiden pohjalla ovat luonnon luomat puun värit ja rakenteet. Nämä teokset tehtiin kunnioittamalla tärkeintä innoittajaa eli luontoa, sillä näin materiaaleille annetaan uusi elämä.

    Käyttämällä näitä mosaiikkeja sisustuksessa saat tilaan auringon, tuulen sekä vesisateen kosketukset, jotka ovat kymmeniä vuosia hyväilleet puita. Luonnolliset mosaiikin materiaalit yhdenmukaistavat sisustuksen, mikä tuo sille luonnon voimaa ja kauneuden lumoa.

    Valitsemalla mosaiikkejamme osoitat myös sosiaalisesti vastuullista asennetta ympäristösuojelua kohtaan.

     Tervetuloa rentouttavalle kierrokselle virtuaaligalleriaamme. Kaksoisnapsauttamalla kuvaa saat lisätietoja mosaiikista ja sen tekemisestä.

I.M.galleria on virtuaalinen galleria, jossa on esillä ja ostettavana sisustuskoristeita eli puumosaiikkeja.

Näiden teosten tekijä on Ilmārs Medinieks, s. 1973 Balvissa, Latviassa. Varhaislapsuudesta asti hänen luovuutensa on johtanut jatkuvaan etsintään.

    Opiskellessaan taideteollisuutta sekä ympäristösuunnittelua hänen pääinnoittajakseen muodostui luonto muotoineen, rakenteineen ja väreineen.

   Kaikki tämä sekä tietoisuus kauneuden lähteen eli luonnon suojelun tarpeesta toimii näiden puumosaiikkien innoituksen lähteenä.

Cart